DEMORA OTEL'DEN ÖRNEK UYGULAMA

DEMORA OTEL, sosyal sorumluluk projesi kapsamında barınaklarda kalan sahipsiz hayvanlar için yeni bir kampanya başlattı. Bundan böyle artan yemeklerini hayvan barınağına gönderecek olan otel, masalarına, tabaklarda kalan yemeğin içinde kürdan veya peçete

Mardin 16.11.2013 09:43:04 0
DEMORA OTEL

DEMORA OTEL,  sosyal sorumluluk projesi kapsamında barınaklarda kalan sahipsiz hayvanlar için yeni bir kampanya başlattı. Bundan böyle artan yemeklerini hayvan barınağına gönderecek olan otel, masalarına, tabaklarda kalan yemeğin içinde kürdan veya peçete atılmaması için uyarı notları da koyarak otel müşterilerinden tam not aldı. 

Otel yönetimi olarak  tabaklarda kalan yemekleri belediyeye ait hayvan barınağına gönderme kararı aldıklarını belirten DEMORA OTEL Genel Müdürü Değer Duru, hem sosyal sorumluluklarını yerine getirmek, hem de  ‘yurt içindeki imaj ve itibarını arttırmak ve tanıtımını yapmak’ için yeni bir proje olarak hayata geçirdiklerini söyledi. Duru, “Barınaklarda kalan hayvanlar için bir kampanya başlattık. Yemek israfını azaltmak için DEMORA OTEL mutfağında pişen yemeklerden elde kalanları ve  DEMORA OTEL restaurantından  tabaklarda kalan yemek artıklarını ise hayvan barınaklarına gönderiyoruz. İlk posta artık yemekler dün belediyeye ait hayvan barınağına gönderildi” dedi.


Otel yönetimi, tabağa atılan kürdan, peçete gibi maddelerin hayvanların boğazına kaçması tehlikesine karşı masalara uyarı yazıları koydurdu. Masaya üzerine kedi ve köpek resimli “Küçük bir hatırlatma” yazan bir karta “Tabaklarda kalan yemekleri hayvan barınaklarına gönderiyoruz. Tabaklara peçete, kürdan vb. maddeleri bırakmadığınız için teşekkür ederiz” uyarısına yer verdi.

 

 

DEMORA OTEL HAKKINDA

Demora Hotel, konaklama anlamında daha hassas noktalara daha detaylı olarak değinerek tasarlanmıştır. Anadolu`nun tarihsel motiflerinin modern çağın çizgilerini minimalist şekilde işlenmesiyle odalara yansımıştır. Konaklamaya başlandığında modernize tasarım yapısının en önemli geleneği haline gelmiş olan işlevsellik ise açıkça ortaya konmuş olduğu göze çarpar. Özel seçilmiş, kaliteye önem verilmiş ve zengin dokulu mobilyaları ise görsel anlamda konuklarını rahatlatacak tarzda döşenmiştir. 

 

Şehir ve iş yaşamını yansıtan çizgisiyle yine iş gezisi ve tatil amaçlı konaklamalarda farklı olanaklara sahip odalarımız, günün yorgunluğunu unutturacak özel alanlar sağlamaktadır.  Demora Hotel, 70 odasıyla hizmet vermektedir. Bunlardan 64`ü standart, 5`i suit, 1`i ise engelli konuklarımıza hizmet veren odalardandır. Bu odaların 28 adedinde sigara içilmemektedir. Böylece hizmet tarzını daha fazla çeşitlendirmiştir. 

 

 

DEMORA OTEL

Kavaklıdere Mah. Esat cad. No: 51 Çankaya  - Ankara – Türkiye

T:+90 312 427 06 00

F:+90 312 417 06 13

G: +90 532 171 11 56

 DEMORA OTEL``ANKARA`DA Kİ EVİNİZ``


ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07